Kostumer og dragter syet på bestilling

Mangler du et kostume og kan du ikke selv overskue at sy det, så kan vi hjælpe

Kirstine har syet tøj, kostumer og dragter i mere end 18 år. Gennem de seneste år har Kirstine syet kostumer på bestilling til både reenactment og liverollespil til familie, venner og kunder. Har du svært ved at finde det helt rigtige kostume eller i få dragten i din størrelse, så er løsningen måske at få drømmekostumet syet på bestilling af Kirstine.

Kirstine syer både på maskine og i hånden. Jo mere der skal håndlaves, jo flere timer tager det naturligvis. Typisk er de ting hun syer færdiggjort i hånden så alle synlige sømme er lavet i hånden, men andet kan aftales.

Ring eller skriv og få en uforpligtende snak om dit projekt på 51943288

Tilfredse kunder skriver:

Sødeste Kelidas Verden syede mig den her fuldstændigt fantastiske jakke til et live rollespil (Den røde herrejakke). Når man er en kvindelig figur i en manderolle er det besværligt at finde kostumer, og det er også besværligt at sy mandemodeller så de passer, uden at blive feminine. Resultatet i den her flotte jakke blev uovertruffen, og den var både behagelig at have på, passede mig perfekt, og var helt igennem som den skulle være!

Kirstine syede min fantastiske gyldne uldkjole til mig i foråret lige inde årets markedssæson. Den er så fint lavet med hør for, der hvor jeg har brug for det så uldstoffet ikke kradser. Jeg har brugt den til alle markeder i år og folk kommer hele tiden over og kommentere på hvor smuk den er.

Eksempler på kostymer og dragter syet på bestilling

Priser aftales individuelt

Prisen aftales individuelt på den enkelte ordre. Prisen afhænger af hvor mange timer der skal bruges til projektet og prisen på materialer.
F.eks. er en maskinsyet skjorte i hør markant billigere, end en håndsyet kjole i silkebrokade med en lang række metalknapper ned foran og store mængder af læg.

Simpel herreskjorte

Ren hørskjorte
Håndsyede synlige søm og maskinsyede indvendige sømme. Indsatte kiler under ærmerne.

Pris 650 kr

1400-tals herrejakke

Uldjakke foret med hvid hør
Inklusiv stof og knapper.
Håndsyede synlige sømme og maskinsyede indvendige sømme.

Pris: 3000 kr

Middelalderkjole

1300-tals kjole
Kjolen er i uld med hørfor og håndsyede knapper.
Håndsyede synlige sømme og maskinsyede indvendige sømme.

Pris: 3000 kr

Ring eller skriv og få en uforpligtende snak om dit projekt på 51943288

Betingelser for specialsyede kostumer og dragter

Ønsker du en dragt enten til reenactment eller liverollespil, laver jeg på bestilling. Da disse dragter er meget individuelle, er prisen også individuel. Prisen på en dragt er inklusiv alle materialer og sytimer. Tøjet syes som udgangspunkt på maskine med håndlavede detaljer og synlige sømme, men andet kan naturligvis aftales.

Der vil forekomme et depositum, når man bestiller varen, og ved fortrydelse af købet, returneres depositummet ikke.